Tuesday, November 15, 2016

My Fitness Routine Video - Diet & Workout with my Trainer

Fitness
My fitness journey has been a long and challenging one - from being a smoker and gaining almost 10kg during my freshmen year to finally being able to say that I'm happy with my body (...KNOCK ON WOOD!).

Remember to switch to HD when watching!   

Persistence, patience and consistency have been the key factors in reaching my goals (I haven't reached them yet though but I'm starting to get really close). Always keep in mind that results will not show in a short period of time and the routine has to be continuous - otherwise it's a waste since the results that you've worked hard for will disappear. When I'm feeling demotivated I revive my motivation by looking at inspirational/motivational pictures + nice workout gear always works too for us girls I feel ;)

Fintess2

12 comments:

 1. Tää oli niin inspistä tuova video, näytät niin hyvältä ja sulla kuulostaa olevan treenaus ja ruokavalio hyvässä tasapainossa, ei mitään överimeininkiä vaan just silleen sopivasti! Musta ainakin on tärkeetä et välillä myös sallii itelleen herkkuja tai vastaavaa :) Keep up the good work girl! Ja kiitos tästä postauksesta, mun treenimotivaatio on ollu vähäsen hukassa viime aikoina, joten kaikki inspiraatio ja tsemppi on todellakin paikallaan...

  xx Karo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karo, ihanaa kuulla <3 no joo en mä ilman herkkuja kuule pystyis elämään!

   Delete
 2. "Ah hell noo" 😂

  ReplyDelete
 3. Yaaaas u're back!
  Ei mut tosi kiva et teet videoita ja ymmärrän hyvin miks teit ton edellisen postauksen videol, koska mustakin tuntuu et kirjoittaessa käy aina vähän enemmän ''lost in translation'' tyyppisesti kuin videoilla. Thanks for that :)
  Ps. PLUSSAT et oot noin luonnollisesti videol, et vaikuta tippaakaan epäaidolta ja musta sussa on ihanasti asennetta ja tykkään sun habituksesta ihan törkeesti :D U go guuurl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Giiirl, yaaSS! tosi kiva kuulla, kiitos paljon <3!

   Delete
 4. Heippa! Löysin sun blogin, kun googlettelin missä sais meikin tehtyä Tallinnassa? Täältä löydän varmasti hyvä vinkkejä tukevia reissuja varten. Käydään niin usein Tallinnassa ja uudet vinkit tulee aina tarpeen. :)
  Ollaan tulossa uutenavuotena sinne, ja olis kiva päästä meikkiin. Osaisitko suositella minne mennä? Ja osaisitko myös suositella paikkoja, missä on hyvä meininki uutenavuotena ja paljon actionia? :D Kiitos jo etukäteen!
  -Bebe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm en itseasiassa pahemmin tiedä sillä teen omat ja ystävien meikit useasti! Kyselisin ehkä BeautyPlazasta. Ja UVn meininkeihin ehkäpä Vabaduse Väljäkin aukiolle kun vuosi vaihtuu ja bailaa Hollywood, Prive, tai Teateriin ;)

   Delete
 5. This kind of training is designed for yoga students and teachers who want to learn more about the way to teach conventional yoga asana properly and effectively. Best yoga mat

  ReplyDelete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.