Thursday, November 19, 2015

Kysymyspostaus - Ella & Natalie OSA 1

Natalie and I have decided to start a project together. This project will consist of joint posts and youtube videos on both of our blogs. My readers and her readers have sent us questions and here is the first video in which we answer the first set of questions. It's been a blast making these videos - so much laughter. Unfortunately this video is in finnish due to the majority of our readers being from Finland. However, in the future there will be videos in English aswell.

Päätimme Natalien kanssa aloittaa yhteisen projektin, jossa teemme yhdessä postauksia ja videoita meidän blogeihin. Tässä olisi ensimmäinen video! Videossa vastaamme teidän lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä tuli sen verran, että päätimme jakaa videot muutamaan osaan. Videoiden tekeminen on ollut hulvattoman hauskaa! Toivottavasti pidätte ;) 

IMG3203_720_540_DEFAULT_cropfit_NORTH

P.s. My next post will be a tutorial of the makeup I'm wearing in the video ;)

P.s. Seuraava postaukseni on tutoriaali tästä samasta meikistä, jonka näette videolla ;)

XOXO, Ella

8 comments:

 1. Vau mitä naisia Jäi epäselväksi, että seurusteletko siis? :)

  ReplyDelete
 2. Tää oli hyvä :) sulla on ihana nauru :)

  ReplyDelete
 3. Huikee ja piristävä video!! Tätä oli niin kiva kattoo :D Sulla on muuten ihana ääni ja oot tosi upeen näkönen nainen! Niinkun kyllä Nataliekin :) Kauanko sun opiskelut vielä kestää jos saa kysyy? Oon ite tod.näk.muuttamassa piakkoin Tallinnaan ja haen varmaan opiskeleen vastaavaa alaa siellä :) Kääk jännittää lähtee ihan vieraaseen maahan (no mitä nyt 2-3 krt käyny) mut poikaystävän perässä olis tarkotus tulla, hän kun alotti siellä opiskelut tänä syksynä.

  - Jessi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww kiitos paljon, tosi kiva kuulla :) Opinnot kestää 3.5 vuotta. Suosittelen! Täällä on tosi hauskaa, turhaa jännität ;)

   Delete
 4. Oot tosi kaunis :)

  ReplyDelete
 5. Oot tehnyt joskus postauksen Lushin tuotteista joita käytät, olisi kiva kuulla että suositteletko edelleen samoja (esim naamiot, kuorinnat ja rasvat) vai onko suositukset muuttuneet ?:) ja muutenkin nykyisistä ihonhoitorutiineistasi kiinnostaisi tietää, kun oot joskus maininnut että sultakin löytyy rasvoittuva sekaiho ja itselläni on myöskin samanlainen... talvisin etenkin haastavaa löytää sopivia ihonhoitotuotteita kun ihoni alkaa myös kiristää helposti liian tujuista aineista mutta epäpuhtauksiakin on :/

  ReplyDelete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.