Sunday, November 1, 2015

Jersey Shore Style

IMG_1049
I don't know about you guys but when we were in our late teens back in 2009 we were obsessed with that reality show - Jersey Shore. So for a bit of laugh we decided to take a road trip down there and spend it Jersey Shore style. The drive to New Jersey was a few hours and ..wow what a contrast it was to the big apple and its sky scrapers and lifestyle.

New Yorkissa päätimme tehdä pienen road tripin Jersey Shoreen. Ajo New Jerseyhin kesti vain muutaman tunnin ja vau - mikä kontrasti tämä kaupunki olikaan verrattuna Ison Omenan elämäntyyliin ja pilvenpiirtäjiin.
boardwalk
Untitled-1 IMG_2211
 Let me share a secret: I actually quite enjoy watching these pointless brain-numbing reality shows, when I have such time to spare. Infact, most of the tv shows I follow are from Bravo. It's a nice contrast to the daily knowledge that i digest from my studies.

Oliko kukaan yhtä koukussa Jersey Shoreen, siihen reality-sarjaan vuonna 2009? Voin kertoa salaisuuden - itseasiassa nautin katsoa näitä turhia ja aivoja puuduttavia reality-sarjoja, kun minulla on aikaa moiseen. Tosiaan suurin osa sarjoista, joita seuraan ovat Bravolta. Mainitsemattakaan miten kiva kontrasti ne ovat siihen tietoon mitä joudun sulattamaan päivittäin opiskeluideni takia.
IMG_2221
We thought it'd be fun to visit the store, the boardwalk and some of the bars where the cast was filmed at. The owner, Mike, was actually present at store.

Ajattelimme, että olisi hauskaa käydä kaupassa, jossa Jersey Shoren -sarjan osallistujat olivat töissä ja ranta-alueen puisella jalkakäytävällä sekä baareissa, jossa heitä enimmäkseen kuvattiin. Itse Mike, kaupan omistaja, olikin paikalla!
IMG_1243
IMG_1168
IMG_1328
IMG_1121
IMG_1335
It was a fun experience to spend the day Jersey Shore style. Although, I must say we were slightly concerned whether the rims of the car would be on the car anymore once we returned to the parking space. Now I don't know if it was just me, but when we were driving back, it felt almost as if someone was being pulled over or arrested on every block.

Oli hauska kokemus viettää päivä Jersey Shore-tyylin, vaikka meitä hieman huoletti, että olivatko auton vanteet enää jäljellä kun palasimme parkkipaikalle. Kun ajoimme takaisin, tuntui siltä, että  joka kulmassa joku pysäytettiin tai pidätettiin haahah.

IMG_1265

IMG_1272
(P.S. Thanks Mike for photobombing our photos!)

(P.S. Kiitos Mike photobombauksista!)
XOXO, Ella

8 comments:

 1. Mistä kaverisi upeat ensimmäisen kuvan bikinit ovat ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulemma jostain pikkubutiikista Nykissä ja hän ei valitettavasti enää muista kaupan nimeä :(

   Delete
 2. Omg oot niin kaunis <3:) täällä ollaan innolla odotettu jo sun postauksia! :) ystäväsi on myös todella nätti, teillä on näyttänyt olevan hauskaa :) oletteko parhaita ystäviä?:) mukavaa syksyä ja tsemppiä opiskeluun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, kiitämme! <3 Ihana kuulla :) oli tosiaan super hauskaa ja ollaan oltu parhaita ystäviä ala-aste ajoista asti! Mukavaa syksyä sinnekin!

   Delete
 3. Wooow, oot ihan kadehdittavan kaunis! Ja ai että, joku reissu olis nyt niin tarpeeseen! Mä ihan kärsin, kun katselen tälläsiä ihania matkakuvia blogeista :D

  Btw ajattelin vaan varmistaa, että saithan mun sähköpostiviestin jonkin aikaa sitten? Kysyin siinä siis sulta meikkausapua yhteen ongelmaan liittyen. En tarkota tätä sillä, että olis tarkotus jotenkin hoputtaa sua - kyllä mä ymmärrän, jos sulla on paljon kiireitä yms, joiden takia vastaamisessa menee aikaa, joten no worries :) Aloin vaan miettimään, että sen verran tässä on vierähtäny, ettei koskaan tiedä jos se ei löytänytkään perille niin siks päätin kysästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 No joo, kelpais täälläkin!

   Sain sähköpostisi. Yritän vastata ensi viikolla. Kiitos ymmärryksestä! Minulle tulee paljon sähköposteja ja täytyy prioritisoida sen mukaan :)

   Mukavaa syksyä!

   Delete
 4. Moikka! Mikä on mielestäsi paras peiteaine sivellin ja kasvojen pohjustusaine? Macin oon kokeillut mut sekään ei mielestäni kummosempaa ole. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Tässä postaukseni siveltimistä, kerron myös peitevoide -siveltimistä http://beautybyellap.blogspot.com.ee/2014/10/all-about-makeup-brushes-in-finnish.html

   Hmm ja lemppari pohjustusvoiteet ovat Benefitin Porefessional ja Makeupforeverin HD -pohjustusvoide jaaa Smashbox tekee hyviä myös

   Delete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.