Tuesday, October 6, 2015

NYC

IMG_1983
My plans to go to Greece with my best friend Melissa changed up a little bit when she asked me why don't I, instead of us going to Greece, come and see her in New York? Exactly. Why don't I?!

Kesälomasuunnitelmat lähteä Kreikkaan parhaan ystäväni Melissan kanssa hieman muuttuivat, kun hän kysyi, että miksi en lähtisi Kreikan sijasta New Yorkiin hänen luokseen. Niinpä! Miksi en?!
donedone
A few years had passed since I last visited her (Melissa's from New York but in-between she's lived in Finland).

Useampi vuosi on kulunut siitä kun viimeksi kävin Melissan luona. Hän on siis New Yorkista kotoisin ja asunut välillä Suomessa.
Collagedone
It was amazing to see my best friend. We usually see each other once a year. We're like sisters and we've been best friends for over 10 years.

Oli ihanaa nähdä parasta ystävää. Ollaan oltu parhaita ystäviä yli 10 vuotta ja ollaan kuin siskokset. Nähdään yleensä kerran vuodessa. Oli myös huikeaa tutustua New Yorkin parhaimpiin bilemestoihin.
IMG_2016
The days went by quickly and our daily routine was pretty the same regardless of the day; brunch, shopping and dinner followed by some rooftop cocktails. I ofcourse went to Sephora (several times actually haha), so a makeup haul is on its way!

Päivät vierähtivät nopeasti ja rutiini oli lähestulkoon samanlainen; brunssille, ostoksille, dinnerille ja päivän päätteeksi yöelämään. Kävin tietenkin Sephorassa (useampaan otteeseen haha), joten meikkien haalinta -postaus on työn alla!
IMG_1813
And best of all - our friends Linda and Adely also came along. = Some serious girl time <3

Ja mikä parasta - ystävämme Linda ja Adely tulivat myös New Yorkiin. =  Some serious girl time <3
IMG_1822 collage5 collage6 IMG_2025 IMG_1572
IMG_1495
This skyline view is something I'll never get tired of seeing. New York is a city where I really enjoy myself and can easily see myself living there in the nearby future.

Tähän taivaanrannan maisemaan ei vain ikinä kyllästy. New York on kaupunki, jossa viihdyn todella ja voin nähdä itseni asumassa siellä lähitulevaisuudessa. Saa nähdä minne tuulet puhaltavat!
IMG_1816
What I love the most about NYC is that the city is awake 24/7 and every single day brings something new along with it - the opportunities are endless.

Rakastan eniten New Yorkissa sitä, että kaupunki on hereillä 24/7 ja jokainen päivä tuo tullessaan jotain aivan uutta - mahdollisuudet ovat loputtomat.
collage2
It was a perfect holiday in all aspects. A big thank you goes out to my darling Melissa and to everyone else who was a part of it <3 I cannot wait to return.

Matka oli kaikin puolin täydellinen, josta kaunis kiitos kuuluu Melissalle ja kaikille mukanaolijoille <3 En malta odottaa, että palaan takaisin.


XOXO, Ella

7 comments:

 1. hyvä että matkasi oli täydellinen suukoin aki k

  ReplyDelete
 2. Olet kyllä niin tyylikäs!! :) Olisi kiva nähdä blogissa enemmän sun tyyliä vaikka sun blogi painottuukin enemmän kosmetiikan puolelle. Sun tyyli on jotenkin niin effortless, näytät asussa kuin asussa tyylikkäältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitos paljon! <3 olen ajatellutkin, että voisin välillä tehdä asupostauksia yms :)

   Delete
 3. Wau matkasi näyttää todella onnistuneelta kuvien perusteella! Kateeksi käy :D

  Itse olen matkaamassa Tallinnaan :D ja kysyisinkin sulta, että mitä kosmetiikkamerkkejä tai tiettyjä meikkejä sieltä kannattaa ostaa ennemmin kuin Suomesta? Saako Tallinnasta esim. Nyxin meikkejä?

  Toivottavasti sulta alkaa tulla taas postauksia, blogisi on yksi lemppareistani! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Kiva kuulla <3

   Teretulemasta tänne :) Hmmm täällä ei ole Nyxin meikkejä. itseasiassa Anttila aloitti hiljattain tiettyjen Nyx-tuotteiden myymisen. Täällä myydään The Balmia (jota ei ole saatavilla suomessa) mm. Kaubamajassa. Rakastan The Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuteria. Valikoimat ovat muuten aikalailla samanlaiset sekä saman hintaiset jaaa laivalta kannattaa ostaa muita perus merkkejä, sillä tax-free hinnat pätevät.

   Delete
 4. Moikka :)

  Myydäänkö Tallinnassa jossain Real techniquesin siveltimiä? Tai joitain muita meikkisiveltimiä, joita suosittelisit?

  ReplyDelete
 5. Taidat olla haaveissas jo muuttanut New Yorkiin, kun päivällinenkin on dinneri.

  ReplyDelete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.