Thursday, April 16, 2015

SIGMA FREE WORLDWIDE SHIPPING ON BIG ORDERS

If you've been planning on getting the perfect makeup brush kit, now is the time to do it! I know no-one likes advertisements but this I found to be worth mentioning. I just got an e-mail from Sigma Beauty saying that they're offering free worldwide shipping for a week (ends next Thursday 23.4.2015) on orders of $250+. Since the US Dollar is weaker than the Euro, this is slightly cheaper for us Europeans. With a price like this, you can get all the makeup brushes you need for yourself or as a professional makeup artist.

Jos suunnittelet täydellisen sivellinsetin ostamista, niin nyt on aika tehdä tämä hankinta. Tiedän, ettei kukaan pidä mainoksista, mutta tämä on mielestäni mainitsemisen arvoinen. Sain juuri Sigma Beauty:lta sähköpostin, jossa he kertoivat, että seuraavan viikon ajan (tarjous päättyy ensi torstaina 23.4.2015) kansainväliset tilaukset, jotka ovat minimissään $250 arvosta, saa ilman postikuluja. Meille eurooppalaisille hinta on vielä hieman alempi, sillä US Dollarin valuutta on heikompi kuin Euron. Tällä hinnalla Sigmalta saa kaikki tarvittavat meikkisiveltimet omaan- tai ammattikäyttöön.

Insta_Ethereal_6

Brushes are the secret behind a flawless makeup. I always say that even with products that are of bad quality, you can achieve a spectacular look IF you have good brushes. Around 80% of my makeup brushes are from Sigma. I've used them for as long as I can remember and they're great quality + come with a nice price tag. They're equally as good as MAC brushes, if not better. Click here for my post on all about makeup brushes. Next I'll be doing a post on some of my favorite skin care products, stay tuned & have a lovely weekend! P.s. With the code GLOWGETTER you can get an additional -10% off your whole order.

Täydellisen meikin salaisuus on siveltimet. Sanon aina, että jopa huonolaatuisilla tuotteilla saa loihdittua mahtavan meikin JOS käytössä on hyvät siveltimet. Olen käyttänyt Sigman siveltimiä siitä asti, kun aloitin meikkaamaan. Omista siveltimistä on peräti 80% Sigman tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Ne ovat ainakin yhtä hyviä kuin MACin siveltimet, ellei parempia. Tästä pääset postaukseeni, jossa kerron kaiken meikkisiveltimistä. Seuraavaksi postailen ihonhodon luottotuotteistani, joten pysykää kuulolla. Ihanaa viikonloppua kaikille! P.s. GLOWGETTER koodilla saa -10% lisäalen tilauksen loppusummasta.


XOXO, Ella

3 comments:

 1. Moikka!

  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, vaan Tallinnassa opiskeluun. Ymmärsin, että opiskelet siellä kauppatieteitä? :) Opiskeletko EBS vai Tallinnan teknillisessä yliopistossa (TUT)? :)

  Olisi super mahtavaa lukea sun opinnoista, nyt kun hakuajatkin yhteisvalinnan kautta ovat menneet ja itse tajusin tämän liian myöhään... minua kuitenkin kiinnostaisi kovasti kauppatieteiden opinnot tallinnassa ja jos ei mene liian henkilökohtaiseksi, niin olisi mukava kuulla sinun kokemuksista! :)

  - Piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Piia!

   Kyllä, opiskelen EBSissä :)

   Suosittelen lämpimästi ja voin tehdä asiasta jonkinlaisen postauksen lähiaikoina xx

   Delete
  2. Voi se tulisi todella tarpeeseen, kiitos!! :)

   Delete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.