Tuesday, April 7, 2015

My Birthday With Natalie

22?! Where has the time gone?

22?! Mihin aika on mennyt?

1-IMG_4606

1-IMG_4607

1-IMG_4603

20150328_221850_resized

1-IMG_4583

IMG_1058
MAC Satin Lipstick in Snob

1-IMG_4596

This year I decided that I didn't want to do anything big for my birthday, I just wanted to sit down and have some wine with one of my bestest and dearest friends, Natalie. What would life be without friends like these? They are so important to me and I know that they're always there for me and I'll always be there for them. This night was great. We sat down for hours and catched up on what's happened in our lives during the past few months that we haven't seen. Even though we see each other rarely due to our hectic schedules, we still communicate via phone on a daily basis.

Päätin, että tänä vuonna en halunnut tehdä mitään suurta numeroa synttäreistäni. Menimme juhlistamaan syntymäpäiviäni parhaan ystäväni Natalien kanssa, joka on yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. Mitä olisi elämä ilman tämänkaltaisia ystäviä? He ovat todella tärkeitä minulle ja tiedän, että he ovat aina tukenani ja minä heidän läpi hyvän sekä huonon. Oli hienoa tavata pitkästä aikaa, vaikka olemmekin päivittäin puhelinyhteyksissä, johtuen hektisistä aikatauluistamme. Istuimme tuntikausia ja kävimme läpi asioita, joita on käynyt toistemme elämässä näiden viimeisien kuukausien aikana, jolloin emme ole ehtineet nähdä.

IMG_0235
MAC Russian Red Matte Lipstick & Brick Lip Liner

Natalie's wearing this combination on her lips. I also own this combo and I just think it's so beautiful and everyone who loves red lips needs this in their lives! It looks great on darker and lighter features and on an array of skintones!

Nataliella oli huulissa tämä väriyhdistelmä. Omistan itsekin kyseisen pariskunnan ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille punahuulien ystäville! Väri sopii niin blondeille kuin tummillekin. Todella universaalinen sävy!

1-IMG_4576

As for my outfit, I'm wearing a silk leopard button-up from Andiata, which I love. For my present, Natalie got me a stunning dress. This girl always gets the best presents, without a doubt!

Asuksi valikoitui Andiatan silkkinen leopardikauluspaita, jota rakastan! Sain syntymäpäivälahjaksi tyrmäävän Bodycon -mekon Natalielta. Tämä tyttö kyllä osaa ostaa lahjat!

IMG_1064

That's all I'm going to be showing of it for now! ;)

Vielä en paljasta enempää tästä mekosta! ;)

XOXO, Ella

8 comments:

 1. Tulin vähän varauksella lukemaan ja yllätyin todella positiivisesti! Kirjoitat ihanan ytimekkäästi ja selkeästi hyvin vähäisin virhein, täyttä asiaa! Oon vasta nyt alkanut syttymään meikkaamiselle (max 10min aamuisin ja aina ne samat kolme eri vaihtoehtoa joista valita, buu!) ja arvostan todella paljon sitä, että kerrot paitsi tuotteen kestävyydestä ja ominaisuuksista, myös niiden sopivuudesta eri ihonsävyille. Pitää ottaa itsekin kaikki ilo irti uuden kotikaupungin laadukkaista kosmetiikkaliikkeistä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihana kuulla :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! xx

   p.s. ei varmaan kauan mene, että olet aivan koukussa meikkaamiseen ja tuotteiden hamstraamiseen. Muistan itsekin kun oli ne pari tuotetta joista valita aamuisin ja sitten tapahtuikin näin hahaha

   Delete
 2. Olet ihana! <3 Täytyy pian taas nähdä, so much going on ;)

  ReplyDelete
 3. Moikka! Ois kiva jos voisit väsäillä jotain simppeliä meikkiä ylioppilasjuhliin, jos vaan aikaa riittää ja intoa on! Kaikki sun meikki tutoriaalit on aina mitä ihanimpia ja niin huolella tehtyjä ettei voi muuta sanoa kuin Vau!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, kiitos paljon :) Hyvä idea! Tässä vielä linkki omaani YO-meikkitutorialiin: http://beautybyellap.blogspot.com/2014/10/my-graduation-makeup-tutorial.html

   Delete
 4. Moikka! Sopiiko silmänalusille puna vai keltapohjainen peitevoide? Entäpä onko MAC pro longwear sävyssä NC20 puna vai keltapohjainen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. NC20 on keltapohjainen ja NW20 punapohjainen. C:t sisältävät keltapigmenttiä ja W:t punapigmenttiä. Suositus on, että silmäalusille käytetään punapohjaisia sävyjä, sillä punainen peittää "lilat" silmänaluset, koska nämä värit ovat vastapäätä toisiaan väriympyrässä (samoin kuten punaisuutta, finneja yms peitetään keltaisella ja vihreellä). Itse en kuitenkaan ollenkaan voi käyttää punapohjaisia meikkivoiteita tai peitevärejä, koska ihonsävyni on niin keltainen. Nämä kellertävät peitevärit tekevät työnsä loistavasti.

   Delete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.