Thursday, March 26, 2015

MAC Angel Lipstick - The Perfect Everyday Baby Pink

I adore shades of Baby Pink on the lips! It's my favorite lip color, whether I'm rocking a neutral look or a full-on dramatic evening look. I feel the most comfortable and like myself whilst wearing this shade! This lipstick has been with me in my handbag for years and I use it almost on a daily basis.

Rakastan vaaleanpunaisia Baby Pink -sävyisiä huulia! Se on lempisävy huulillani. Se sopii luonnolliseen arkimeikkiin tai dramaattisempaan iltameikkiin. Viihdyn eniten juuri tässä sävyssä. Tämä huulipuna on kulkenut mukanani jo useamman vuoden ja käytän sitä melkein päivittäin.

IMG_0744
(Psst... Click here for a makeup tutorial on this look)

MAC's Angel lipstick is a neutral baby pink that can be built up to a stronger color payoff. It became famous after Kim Kardashian said it's one of her favorites. It looks the best with a tan or a sunkissed glow. For very fair skin, I'd alternatively recommend Creme Cup.

MACin Angel -huulipuna on neutraali Baby Pink -sävy, jota kerrostamalla saa värin voimaa. Huulipunasta tuli kuuluisa, kun Kim Kardashian hehkutti sen olevansa yksi luottotuotteistaan. Väri sopii parhaiten päivetyksen kanssa. Todella vaalealle iholle suosittelen vaihtoehtoisesti Creme Cup -sävyä.

IMG_0639
MAC Frost Lipstick in Angel
IMG_0753

This shade is quite warm, whereas baby pink shades are usually cool toned and contain a lot of blue pigment. The warmth makes it more natural, wearable and flattering against the face. The consistency of this lipstick is hydrating, creamy and the overall lasting power is good aswell. A big plus also is that the lipscolor stays evenly put on the lips throughout the day. BIG LOVE! <3

Sävy on suhteellisen lämmin, eikä taita liikaa siniseen, kuten monet muut vaaleanpunaiset sävyt tekevät. Lämmin sävy tekee siitä luonnollisemman, joka imartelee kasvoja. Koostumukseltaan se on kosteuttava, "kermainen" ja kohtalaisen pitkäkestoinen. Sävy säilyy tasaisena huulilla. BIG LOVE! <3
XOXO, Ella

4 comments:

 1. Hei Ella! Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja saanut paljon hyviä meikki vinkkejä sulta! Haluaisin nyt kysäistä vähän neuvoa! Sun silmät on ihanan suuret, ja sulla on "isot" silmäluomet. Sen kaltaisissa silmissä lähes kaikki meikit näyttää hyvältä, mutta mua ei ole sellaisilla silmillä siunattu. Itselläni on pienet luomet, jonka takia monet meikit näyttävät suttuisilta, tai sitten pienentävät silmää vain lisää... Olisiko sulla jotain vinkkejä, millä saisi silmiä jotenkin enemmän "avattua" ja korostettua luomia kauniisti?

  -Heli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Heli! Mukava kuulla :) Ensinäkin älä käytä tummia luomivärejä (korvaa musta ruskealla yms), ainakaan liikkuvan luomen ensimmäisessä puoliskossa. Kun teet banaanivarjostusta, tee siitä huomattavasti pienempi ja ohuempi kuin mitä itse teen ja pidä huoli, että se on silmävaossa tai sen yläpuolella(raskaissa luomissa taitoksen yläpuolella). Käytä aina reilusti vaaleaa luomiväriä kulmaluussa ja sisänurkassa, sillä tämä suurentaa ja avartaa silmiä paljon. Musta sisärajaus myös pienentää silmiä, joten vältä sen tekemistä!

   Toivottavasti oli apua :)

   Delete
 2. I really love this your post, because everything is so beautiful!
  You did a great job! Wait for a new one!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  ReplyDelete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.