Thursday, August 28, 2014

Glamorous Autumn Kim Kardashian Makeup Tutorial Using Sleek i-Divine Storm Palette

IMG_8576

IMG_8654

IMG_8681

The first post I ever did on my blog was a Kim Kardashian makeup tutorial. I love the looks that celebrity makeup artists Mario Dedivanovic, Etienne Ortega and Rokael Lizama have created on her, it's basically revolutionized the world of makeup. It's precisely the type of makeup that I love doing on myself and others; heavy glam, bronzes, browns, golds, black, smoke and a lot of nude lips - heaven!

Ensimmäinen postaukseni, jonka tein oli myös Kim Kardashian -meikkitutoriaali. Rakastan meikkauksia, joita julkkismeikkitaiteilijat Mario Dedivanovic, Etienne Ortega ja Rokael Lizama ovat loihtineet hänen kasvoilleen - ne ovat mullistaneet meikkimaailman. Nämä ovat niitä meikkauksa joita rakastan toteuttaa itseeni ja muihin; draamaa, pronssia, kultaa, mustaa, savua ja nudehuulia - taivaallista!

IMG_8607

IMG_8610

Fall is my favorite makeup season because everyone is still a little tanned and the weather has cooled off to where the makeup will last a lot longer and be more comfortable to wear. Also, wearing heavy and dark makeup is ok, whereas during the summer it's a bit odd and too much to do so.

Syksy on lempimeikkikauteni, kun rusketusta on vielä jäljellä ja sää viilenee sen verran, että meikit pysyvät paremmin ja tuntuvat hyviltä kasvoissa. Vahvat ja tummat meikit ovat myös ok, kun taas kesäisin tämä voi olla hieman liikaa ja ehkäpä oudon näköistä.

IMG_8724

This has become to my favorite look to do when I've been going out (excuse the hefty wine glass in the photos). I've also received a huge amount of compliments on it.

Tästä on tullut lempilookkini kun lähden ulos, josta olen myös saanut paljon kehuja.

IMG_3232

For this look I used the Sleek i-Divine Storm palette. I love this palette! It has fantastic colors that are of good quality whilst being very affordable, at a 10€ price range.

Silmämeikkiin käytin Sleekin i-Divine Storm -luomiväripalettia. Rakastan tätä palettia! Värit ovat fantastisia ja koostumus laadukas. Tuotetta ei ole myöskään pilattu hinnalla (10€).

IMG_0493

IMG_0481

IMG_0480

Ok, let's get started! Naturally, this look is focused on the eyes. Below are all the eyeshadows that I used, excluding a matte white shade for the brow bone and inner corner highlight. As always, if you don't own this palette, just use colors that're similar!

Aloitetaan! Tämä meikki keskittyy silmiin. Olen merkinnyt käyttämäni luomivärit, paitsi mattavalkoisen, jota laitan kulmaluuhun ja sisänurkkaan. Jos et omista samoja luomivärejä, käytä samantyyppisiä.


IMG_3230
NYX - Single Eyeshadow in Rust
Sleek - i-Divine Palette in Storm

Tutorial

1. Add some of the matte light brown shade in to the crease.
2. Apply some of the Rust shade by NYX ontop of that.
3. Apply the gold shade to 3/4 of the eyelid.
4. Add some of the brown (I think this may be my favorite shade ever!) onto the rest of the eyelid in a triangular shape.
5. BLEND where the gold and brown meet. Then apply some of the burgundy shade into the crease.
6. Line the upper eyelid.
7. Take some of the black onto a dome shaped brush and smudge the line out, so it becomes smokey.
8. Do a V shape into the outer corner with the black eyeshadow and add some of the matte white onto the brow bone and inner corner.
9. Add mascara, falsies, line the waterline, and add the gold and brown onto the lower lash line and VOILÀ!

1. Mattaruskealla tehdään banaanivarjostus.
2. Rust-sävyä lisätään mattaruskean päälle.
3. Kultaista sävyä lisätään luomeen 3/4 verran.
4. Ruskeaa sävyä (tämä saattaa olla lempisävyni koskaan!) lisätään luomen loppuosaan V-muodossa.
5. HÄIVYTÄ kohta, jossa ruskea ja kulta kohtaavat. Sitten lisätään viininpunaista sävyä silmävakoon, kuten banaanivarjostus tehtiin.
6. Yläluomet rajataan.
7. Mattamustaa lisätään teräväkärkiseen siveltimeen ja rajaus häivytetään, jotta lopputuloksesta tulee "smokey".
8. Mattamustalla tehdään V-muoto luomen ulkonurkkaan ja mattavalkoista lisätään kulmaluuhun ja sisänurkkaan.
9. Lisätään ripsiväriä, irtoripset, sisärajaus ja kultaa sekä ruskeaa alaluomeen. VOILÀ!

IMG_8578

This look is so sparkly and gorgeous. It looks amazing when sunlight or artificial lights such as ones in clubs hit it.

Silmämeikki on nyt todella säihkyvä ja kaunis. Se näyttää mahtavalta kun auringonvalo tai keinovalo osuu niihin (kuten baarivalaistus).

Ardell 105

What would a Kardashian look be without dramatic eyelashes? These #105's by Ardell have become my favorite for more dramatic night time looks.

Mitä olisi Kardashian-meikki ilman tuuheita räpsyjä? Nämä Ardellin #105 irtoripset ovat tämän hetken lempparini.

IMG_8743YSL Rouge Volupté #26 Tender Peach
NARS Chelsea Girls Lip Lacquer

I used the above to achieve that perfect peachy nude lip. The Chelsea Girls Lip Lacquer actually become a huge hit selling out everywhere a few years ago when Kim K wore it a lot.

Käytin yllä olevia tuotteita luodakseni täydelliset persikkanuden-huulet. Chelsea Girls -huulilakasta tuli kova hitti maailmalla ja se loppuunmyytiin kaikkialta pari vuotta sitten kun Kim K käytti sitä paljon meikeissään.

IMG_8590

IMG_8678

The week has been very busy and exhausting since I'm moving into my apartment this weekend. I'll be doing a post of my finished home/makeup collection once I'm settled in. I'm super excited!

Viikko on ollut todella pitkä ja uuvuttava, sillä muutto on edessä nyt viikonloppuna. Teen postauksen asunnostani/meikkikokoelmastani kunhan ehdin asettua. Jännittää!

IMG_8735

FACE / KASVOT
- Kat Von D Tattoo Lock-it Foundation in Medium 53 & 62 / meikkivoide

- MAC Pro Longwear Concealer in NC25 / peitevoide
- MAC Pressed Blot Powder in Medium Dark / kivipuuteri

- Laura Mercier Secret Brightening Powder / irtopuuteri 
- Kevyn Aucoin The Celestial Bronzing Veil in Tropical Nights / aurinkopuuteri

- Anastasia Beverly Hills Countour Kit shade in Havana / Varjostuspuuteri
- MAC Blush in Melba / poskipuna
- The Balm Mary-Lou Manizer / korostuspuuteri

 

EYES / SILMÄT
- Sleek i-Divine Storm Palette (all the used shades are show in images above) / luomiväri

- NYX single eyeshadow in Rust / luomiväri

- LORAC eyeshadow in White / luomiväri
- L'oreal Infallible Gel Lacquer Liner 24H in Blackest Black /rajausgeeli

- Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum' mascara /ripsiväri
- Ardell Fashion Lashes #105 / irtoripset

 
EYEBROWS / KULMAT 

- Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Ash Blonde / kulmakynä 
- Anastasia Beverly Hills Brow Duo in Taupe / kulmaväri


LIPS / HUULET
YSL Rouge Volupté lipstick #26 Tender Peach / huulipuna
- NARS Lip Lacquer in Chelsea Girls / huulikiilto

44 comments:

 1. kaunis meikki! mistähän noita luomiväripaletteja mahtaa saada, myydäänkö suomessa..? mielellään vielä joku kivijalkaliike mikä löytyisi tampereeltakin, heheh;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Ei tietääkseni myydä missään muualle suomessa kuin pretty.fi ja itse tilasin amazon.co.uk koska oli vielä edullisempi!

   Delete
 2. Mun silmissä sun tekemät silmämeikit on aina niin upeita! Sopii sulle älyttömän hyvin ja taas oot kauniina <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon kyl niin innoissani taas vaihteeksi, koska oon shoppaillu like a boss. Tänään Fedex setä toi Urban Decay paketin missä oli Shadow Box ja Electric paletit sekä 10 eyeliner setin. Nyt odotan Sleek Makeup tilausta missä ois toi Storm paletti se jäi kummittelemaan mun mieleen. Harmitti et Nordstrom ei toimita Smashboxin sitä palettia mitä suosittelit mulle :/ Siispä ostin Lorac Pro, Lorac Pro 2 ja Unzipped mikä on kans Loracilt kunnon himo panostus tässä kuussa meikkeihin. Oli vähän ugly duckling fiilis :(

   Delete
  2. uuuuuuui ihanaaa!! Toi Sleekin paletti on aivan ihana :) Joo toi on ihan älyttömän ärsyttävää ku ei saa Smashboxii oikein mistään tänne Suomeen... mul ei oo tota kakkost mut RAKASTAN tota ykköst ja Unzippedii! Good choice ;) Tilasin just vähän aikaan sit niitten Megaproon.. et sitä innolla odottelen! :DDD

   Delete
  3. Eihää mist tilasit sen megapron? Kuulin et se oli loppuunmyyty tosi nopeesti ja monet osti Amazonista sen. Ärsyttävää sitä ei edes mainostettu kunnolla tai mitään :(
   No älä mä niin haluaisin kokeilla Smashboxin meikkejä mut ei.
   Joo se Storm on saanu kivasti kehuja niin olin et joo toiki vois olla kiva käyttää vaik en edes tykkää kullasta :D
   Onks se ykkönen yhtä hyvä mitä muut kehuu? Mä en oo ainakaan huomannu et kakkosta oltais kehuttu niin paljon. Joo siis se Unzipped menin alunperinki Nordstromin sivuille et saisin ton käsiini mut ostin ne muutki :) Joo oon kyl tyytyväinen siihen et ostin noi, kun se et olisin menny ostaa jotain mitä en oikeesti käyttäis.
   Mulle just tänää tuli tullista kirje sillein tullaa nordstrom tilaus. Must tuntuu et oon kirottu tullin suhteen täl kertaa mul jäi vähä ehk syystäkin. Ja mun laiska postimies ei voinu pimpottaa ja antaa mulle sleekin pakettia :( Ota paljon kuvia megaprost ja olis kiva jos laittaisit linkkii mistä sitä saisi viel. Mun on pakko saada se et mulla olis Lorac luomiväripaletti perhe <3

   Delete
  4. Tilasin sen just amazonilt ekana pvnä ku se lanseerattiin. Ainoa vaan et olen Tallinnas ja tilasin sen Suomeen niin kestää vähän et pääsen käsiks siihen. Joo niinpä! Se oli vaan Lorac and Amazon exclusive et tosi tylsä homma... Kato Ebaystä noit Smashboxin meikkei ja vaikka tota megaproota! ja kun myyjä on top rated seller mil on hyvää palautetta, niin kyllä on ihan aitoja tuotteita. Sieltä mäkin tilailen kaikkea mitä ei muualta saa. Joo rakastan ite sitä ykköstä ja kakkoses on se vaan ku sävyt on niin kylmiä, niin ei ole monien makuun kuten itseni. Hahah joo noi tullit on kyllä kieltämättä ärsyttäviä :D otan, lupaan!!

   Delete
  5. Jeij kiitti vinkistä tsekkaan taas lähiaikoina jos joku myis megaproota se on mun uusin obsession.
   Joo oon kuullu et monet on sanonu et Loracin 2 olis tosi kylmä mut arvostelujen perusteella kuulemma asia ei oo niin:o
   Joo tulli näkee mun nimen on sillein yup taas tää meikkihullu on shoppaillu lisätään siihen viel alvit. En edes oo tullanu sitä pakettii viel, koska tuhlasin ihan liikaa rahaa oivoi.
   Joo ja sit joku upee tutorial megaproota käyttäen. Odotan niitä videotutojaki sitku sulla on paremmin aikaa ja sillein hihi.

   Delete
  6. hahahah oon mietinyt ihan samaa et varmaan tuttu nimi tullissa :DDD joooo! :)

   Delete
 3. Siis wau! Upea meikki! :)

  ReplyDelete
 4. voitko tehda tatuointi postauksen? :)

  ReplyDelete
 5. sulla on ihanan isot luomet! vaikka itsellänikään ei mitenkään pienet ole niin tuntuu silti että luomivärit on suurimman osan ajasta piilossa, varsinkin jos on tuuheat ja pitkät tekoripset :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo tiedän tunteen! Noita #105 tuuheampia tai pidempiä en pidä juuri tuosta syystä :D

   Delete
 6. vau Ella, olet upea <3 kiitos blogistasi, tämä antaa paljon inspistä :) osaisitko suositella herkälle iholle ihonhoitotuotteita/rasvoja? Mieluusti mahd. edullisia. Ja toivoisin muutenkin meikkauksia, jotka olisi toteutettu halpis-tuotteilla :) opiskelijana budjetti hieman rajallisempi:) halit ja tsempit kouluun!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana kuulla! <3 hmmhmmm käytän itse kalliimpia ihonhoitotuotteita sen takia, että ne ovat olleet huomattavasti tehokkaampia kuin lukuisat muut edullisemmat ihonhoitotuotteet. Pystyisin antaa suosituksia paremmin jos tarkentaisit vähän, että minkä tyyppinen iho sulla on - rasvoittuvainen, normi vai kuiva, tuleeko epäpuhtauksia helposti yms. Oukki, laitan korvan taakse! Toi paletti on kyl opiskelija budjettiin sopiva ;)

   Delete
 7. Upea meikki ja kaunis Ella! :) voitko pliis kertoa mitä meikki siveltimiä käytät tässä meikissä siis juuri silmiin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Käytin MACin 224 ja 239, Sigman E30, E45, E55, ja E36, mutta ei syytä huoleen! Tämän meikin pystyy loihtimaan paljon vähemmällä sivellin määrällä. Mulla vaan sattuu olemaan ne siinä nenän edessä. Teen lähiaikoina postauksen tai videopostauksen jossa kerron kaiken siveltimistä ja suosituksista yms. Stay tuned! :)

   Delete
 8. eiiii, taas niin ihana meikki! oot niin taitava!! :* ja kaunis :)

  ReplyDelete
 9. Miten osata valita oikea sävy jos tilaa netistä esim meikki voiteen? :-) asun pienessä kylässä ja tääl ei ole meikki kauppoi nii pakko tilaa netistä koska arvostan laatua, oikea sävy vaan mietityttää. ... :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse teen niin aina, että tilaan kaksi sävyä: yhden tumman ja yhden vaalean. Näin minulla on rusketukseen sopivä sävy ja sitten voin sekoittaa niitä löytääkseni sen täydellisen sävyn oli kausi mikä hyvänsä. Ota selvää vaan, että onko sinulla kelta-, puna- tai neutraalipohjainen ihonsävy. Sivuistoilla lukee yleensä onko sävy mihin pigmenttiin taittuva.

   Delete
  2. Mistä saan tietää mihin väriin ihoni taittuu.... :}

   Delete
  3. Hmm mihin sävyyn meikkivoiteesi taittuvat kun laitat kämmennelle? Onko väri kellertävä vai punertava? Jos rusketut helposti ja harvoin palat, ihosi on todennäköisesti kellertävä. Jos sinulla on pisamia ja palat helposti, se on tod. näk. punertava! Kannattaa kävästä lähimmässä meikkitiskilla: Stocka, Sokos, Kicks tai Anttila yms ja pyytää kosmetiikkamyyjää kertomaan sen sinulle :)

   Delete
 10. Aaah mikä meikki. Millon alat taas tekemään meikkikeikkoja!! En malta odottaa jos joskus pääsisi sulle meikattavaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! :) Heti kun kiireet vähän hellittävät..Laitan tänne ilmoituksen sitten, lupaan!

   Delete
  2. Jee ihanaa!! :-)

   Delete
 11. Meikki näyttää niiiin hyvälle! Sulla on ihanan isot luomet joista luovärit näkyvät. Itselläni on todella raskaat luomet, ja itse silmäluomea ei hirveästi näy mikä tekee meikkaamisesta vaikeaa :/ pystyisitkö tekemään tutoriaalia esim ystävällesi jolla on raskaat luomet/ luomi ei näy hirveästi? Tai antaa tähän jotain ohjeita millä saisi kanssa meikattua hyvin näyttävästi silmät :)

  ReplyDelete
 12. Moikka, tälläinen postaus mulla on suunnitteilla! :) Mun on todella vaikea sanoa ilman että näen kyseiset luomet, mutta yleensä nostaisin meikkiä taitoksen yli jos haluan reilusti näyttävyyttä

  ReplyDelete
 13. moikka! mikä on sun suosikki meikkivoide? entäs mikä on chanelin meikkkivoiteista paras? osaisitko suositella chanelilta (muutkin merkit käy toki) sellaista meikkivoidetta joka pysyisi mahdollisimmman hyvänä koko päivän, peittävä mutta ei ihan täysin matta, jottai välttyisin maski -efektiltä ?:) kiitos jo etukäteen !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Make Up Forever HD (vaatii pohjustusvoiteen), NARS Sheer Glow jaaaja Lumenen Triple Stay -meikkivoiteet ovat mun suosikkeja. Nämä meikkivoiteet antavat juuri tuon lopputuloksen. Chanelilta Perfection Lumiere ja Aqua Lumiere ovat hyviä, mutta ei mielestäni yhtä hyviä kuin ylemmät. Aqua on ohutta ja kosteuttavaa ei pysy koko päivää ja Perfection on paksumpaa ja pitkäkestoisempaa, mutta alkaa liikkua kasvoillani muutaman tunnin jälkeen

   Delete
 14. So gorgeous! Meikki ja sinä. :) Vedät helposti vertoja ulkomaalaisillekin meikkibloggaajille/-vloggaajille. Suomalaisista olet mielestäni jopa taitavin. Ainut huonompi juttu vaan, että saat mut haluamaan ostamaan älyttömät määrät kosmetiikkaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww kiitos paljon Tuija! :) hahah joo tiedän tunteen!

   Delete
 15. Hei ihana ella! Voisitko tehdä highlight and contour tutorialin käyttäen tuota abh palettia! Oot ihan älyttömän upea!
  Haleja: Pinja

  ReplyDelete
 16. sun naama on vähä hassun näkönen :D

  ReplyDelete
 17. Mitä teet sun kulmille kun ne on noi huolitetun näköiset? Nypitkö niitä karvoja mitkä aina kasvaa vai mitä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Minulla on postaus kulmista: http://beautybyellap.blogspot.fi/search/label/Eyebrows

   Delete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.