Thursday, August 14, 2014

First Day of School Makeup Tutorial

I start my studies in university in a couple of weeks and this is the kind of look I will be doing for the first day of school. This look is also perfect for a work environment and conservative events such as a job interview.

Aloitan opiskelut yliopistossa parin viikon päästä ja tälläisen meikin tekisin ensimmäiselle koulupäivälle. Meikki sopii myös työympäristöön ja muihin konservatiivisimpiin tapahtumiin, kuten työhaastatteluun.

IMG_8367

IMG_8333

IMG_8375

It's fresh, clean, and makes you look pulled together. First impressions are very important and the worst mistake to make, is to wear a lot of makeup and look like you're attending a gala.

Lookki on freessi, asiallinen ja näyttää huolitellulta. Ensivaikutelma on tärkeä ja liiallinen meikki antaa vaikutelman gaalaan menosta.

IMG_8407

For foundation, use something lightweight and of a sheer coverage. I love L'oreal's True Match Foundation and Lumene's Double and Triple Stay foundations for this. They're also perfect for everyday use since they're affordable.

Using a light concealer under the eyes is very important because this masks that tiredness and makes you look healthier and more awake. MAC's Pro Longwear Concealer is the best for this because it's long lasting and doesn't crease. Use a shade that's a couple shades lighter than your foundation and apply it in a triangular shape from under the eyes to the side of the nose.

Käytän Lumenen Double- tai Triple Stay meikkivoidetta tai L'orealin True Match -meikkivoidetta, sillä ne ovat tarpeeksi kevyitä ja ohuita peittävyydeltään. Ne ovat myös täydellisiä arkikäyttöön, koska ne ovat edullisia.  

On todella tärkeää käyttää vaaleata peiteväriä silmien alla, jotta väsymyksen merkit peittyvät ja iho näyttää hyvinvoivalta. MACin Pro Longwear -peiteväri on paras, koska se on pitkäkestoinen eikä asetu juonteisiin. Käytä muutaman asteen vaaleampaa sävyä kuin oma ihon ja levitän sitä kolmion muodossa silmän alta nenän pieleen.

IMG_8414
Kevyn Aucoin - The Celestial Bronzing Veil in Tropical Nights
Nars - Orgasm
The Balm - Mary-Lou Manizer

These are the products that I'll use on my face to achieve a healthy and glowing complexion. Since time is limited on school mornings, I don't sculpt my face because that's something that should be done carefully and with time in order for it to look good.

Saavuttaakseni kuulaan ihon käytän näitä tuotteita. En varjosta kasvojani, sillä aamuisin aika on kortilla ja varjostus pitää tehdä ajan kanssa, jotta lopputulos on hyvä, etenkin näin päivänvalossa.

IMG_8420

A sweep of bronzer on the cheeks, forehead, nose, and chin will give a beautiful sunkissed look. The blush adds a healthy flush of color.

Sipaisu aurinkopuuteria poskille, otsaan, nenään ja leukaan luo loisteliaan päivetyksen. Poskipuna tuo kauniin sävyn poskille.

Mary Lou-Manizer

By adding a highlighting powder ontop of the cheekboners, bridge of the nose, and cupids bow will result in a radiant complexion.

Ihosta saa hehkuvan lisäämällä hehkupuuteria poskiluiden päälle, nenän varteen ja amorinkaareen.

IMG_8410
Anastasia Beverly Hills - Brow Powder Duo in Taupe
Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz in Ash Blonde

Eyebrows are so important! Neat and well groomed eyebrows complete any look.

Kulmakarvat ovat niin tärkeät! Hyvin hoidetut ja siististi meikatut kulmat viimeistelevät minkä tahansa lookin.

IMG_8424
Urban Decay - Foxy

The eyes are very simple and only 3 basic eyeshadows are needed. A pearlescant white, a matte vanilla and a matte brown shade that's a few shades darker than your skintone.

Silmämeikki on todella yksinkertainen ja vain 3 perusluomiväriä tarvitaan. Helmiäisvalkoinen, mattavanilja ja mattaruskea, joka on omaa ihonsävyä muutaman asteen tummempi.

Collage

1. Apply the vanilla shade all over the eyelid.
2. Add some of the brown shade into the crease in a rainbow shape.
3. Add some of the white shade onto the brow bone and inner corner.

1. Levitetään vanilja-sävyä koko liikkuvalle luomelle.
3. Tehdään banaanivarjostus ruskealla.
3. Valkoista sävyä lisätään kulmaluuhun ja sisänurkkaan.

IMG_8368

Finally just add some of that brown onto the lower lash line, line the eyes and add some mascara or falsies.

Lopuksi lisätää ruskeaa alaluomiin, silmät rajataan ja ripsiväriä tai irtoripset lisätään.

IMG_8436

False eyelashes are not necessary but I think it perfects the look. It's very important to use natural looking falses eyelashes though, because otherwise it'll be too much.

Irtoripset eivät ole tarpeelliset, mutta ne tekevät meikistä täydellisen. On tärkeää käyttää luonnollisen näköisiä irtoripsiä, sillä muuten meikistä tulee liian voimakas. 

IMG_8349

A light colored lipgloss is the best option since it doesn't attract too much attention but at the same time makes you look polished. It's also easy and effortless to apply and upkeep throughout the day.

Vaalea huulikiilto on paras vaihtoehto, sillä se ei kerää liikaa huomioa ja näyttää samalla huolitellulta. Sitä on myös helppo lisätä ja ylläpitää läpi päivän.

IMG_8350

IMG_8372

FACE / KASVOT
- Lumene Double Stay Foundation in 5 Caramel Beige / meikkivoide

- MAC Pro Longwear Concealer in NC30 / peitevoide
- MAC Pressed Blot Powder in Medium Dark / kivipuuteri

- Laura Mercier Secret Brightening Powder / irtopuuteri
- Kevyn Aucoin The Celestial Bronzing Veil in Tropical Nights / aurinkopuuteri
- NARS Blush in Orgasm / poskipuna
- The Balm Mary-Lou Manizer / korostuspuuteri

 

EYES / SILMÄT
- Urban Decay eyeshadow in Foxy and Buck / luomiväri

- LORAC eyeshadow in Pearl / luomiväri
- L'oreal Infallible Gel Lacquer Liner 24H in Blackest Black /rajausgeeli
- Ardell Demi 120 / irtoripsetEYEBROWS / KULMAT
- Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Ash Blonde / kulmakarvakynä
- Anastasia Beverly Hills Brow Duo in Taupe / kulmaväri


LIPS / HUULET
NYX Nude Pink lipgloss / huulikiilto

11 comments:

 1. Voi sitä ollaan kyllä niin kauniina! Ja oon jäänyt koukkuun The Balmin highlightereihin harkitsen vakavasti sen cindynkin ostamista, mutta kuulemma mulla on jo sen dupe olemassa weird. Ootko muuten hankkinu sen Amrezy paletin? Mä sain sen synttärilahjaksi hihi ja pakko myöntää, että sen avulla mä oon alkanut kiinnostumaan lämmin sävyisistä luomiväreistä ja neutraaleista. Veikkaan, että säkin tykkäisit siitä tosi paljon eikä se oo todellakaan pahan hintainen mulle tuli se alle viikossa x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Laticíá! :) Ne ovat parhaita! Mäkin olen harkinnut pitkään Betty Lou-Manizerin hommaamista. En ole, mut näyttää aivan ihanalta paletilta. Yritän nyt hieman pidättäytyy meikkien hommaamisesta, kun niitä pursuu kaikkialta hahah. Lämpimät neutraalit ovat parhaita <3

   Delete
 2. Onko sulla kosmetologin koulutus:)?

  ReplyDelete
 3. Kaunis meikki tosiaan :-) kiitos vinkeistä, syksy on kaikilla niin hektistä otan neuvosi korvaan taakse. Voitko joskus tehdä yliopistopostauksen?

  ReplyDelete
 4. Hei Ella,
  Ensiksi kiitokset kivasta blogista ja onnittelut opiskelupaikan johdosta! Olisin tiedustellut mistä olet hankkinut sigman siveltimesi? Mikäli olet tilannut ne suoraan sigman sivuilta, onnistuiko tilaus/toimitus ongelmitta? Ja muistatko yhtään kauanko paketti matkasi Suomeen ja oliko suuret toimitusmaksut? Olen lähdössä syyskuussa jenkkeihin ja ajattelin ostaa sigman siveltimiä matkalta. Asiaa tutkittuani en kuitenkaan löytänyt jälleenmyyjiä... Ellei sitten lentokentältä sattuisi löytymään... Kiitos avustasi!
  -Heini-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Heini,

   Kiitos paljon :) Sigmaa ei vielä myydä missään paitsi Mall of Americassa, Minnesotassa. Sigmabeauty.com ja tilaus on onnistunut loistavasti joka kerta ja noin viikko mennyt. Toimitusmaksut ovat olleet noin 20 luokkaa. Suosittelen!

   Delete
 5. ihana tää vika hymykuva, tuo meikin nätisti esille ja näytät aivan upeelta, lisää näitä!

  ReplyDelete
 6. Vihaavatko kaikki tytöt sun koulussa sua, kun olet niin paljon kaikkia kauniinpi?:D

  ReplyDelete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.