Monday, May 26, 2014

10 Must-Have Makeup Products

Top 10 makeup must haves

Everyone should own these products!

Kaikkien tulisi omistaa nämä tuotteet!

Naked Palette
1. Urban Decay - Naked Palette

A well done eyeshadow application is what defines a great makeup look, so might as well invest in one good eyeshadow palette that has it all. The original Naked Palette is simply the best eyeshadow palette ever made. As you can see, mine has been well loved. I've been using it almost daily for over 2 years and only recently has one eyeshadow hit pan! This just shows how much product you're getting in comparison to other palettes. The colors are amazingly pigmented, glide on smoothly and blend well. You can create any eye look with this palette - day or night. Not to mention how georgous the packaging is. It retails for a bit less than 50€ and can be purchased at www.beautybay.com, www.lookfantastic.com, www.feelunique.com and www.hqhair.com. Worth every penny!

Hyvin tehty silmämeikki tekee meikistä täydellisen. Kannattaa sijoittaa yhteen hyvään luomiväripalettiin, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Urban Decayn originaali Naked-paletti on yksinkertaisesti mielestäni paras luomiväripaletti koskaan. Kuten huomaatte, minun on ollut kovin rakastettu ja ollut melkein päivittäisessä käytössä yli kahden vuoden ajan. Ihmeellistä on, että vain yksi luomiväri on äskettäin kulunut pohjaan. UD:n paleteissa on runsaasti tuotetta verattuna muihin paletteihin. Näillä väreillä saa laadittua minkä tahansa lookin - oli päivä tai yö. Ne ovat todella pigmenttirikkaita, ne suorastaan liukuvat luomelle ja häivyttäminen on vaivatonta. Puhumattakaan siitä, miten suloinen pakkaus on. Ostohinta on hieman alle 50€ ja sitä myydään www.beautybay.com, www.lookfantastic.com, www.feelunique.com ja www.hqhair.com. Jokaisen pennin arvoinen tuote!

Kevyn Aucoin The Celestial Bronzing Veil in Tropical Days
2. Kevyn Aucoin - The Celestial Bronzing Veil

Best.bronzer.ever. I cannot live without this bronzer and never do I go even one makeup application without it. This is how I keep an year-round tan and I feel like a white sheet without it. It comes in two shades: Tropical Days and Tropical Nights, I own both of them and I use Tropical Nights when I'm tanned. This gives a beautiful sun kissed glow due to it's tiny shimmer reflecting particles, but by no means whatsoever will it make your face look glittery or shiny. This retails for around 40€ and can be bought from www.net-a-porter.com.

Paras.aurinkopuuteri.ikinä. En voi elää ilman tätä, enkä toteuttaa ainoatakaan meikkiaplikaatiota ilman tätä. Ympärivuotinen päivetys on tämän asioata ja ilman tätä näytä valkoiselta lakanalta. Minulla on molemmat sävyt: Tropical Days ja Tropical Nights. Tropical Nights sopii ruskettuneelle iholle. Molemmista saa hehkuvan kauniin rusketuksen, mikä on pienien heijastavien kultahippujen asnioata. Tuote ei kumminkaan missään tapauksessa tee kasvoista glitteristä tai kimalteista. Hinta n. 40€ www.net-a-porter.com.

The Balm Mary-Lou Manizer
3. The Balm - Mary-Lou Manizer

This highlighting powder is the best, it's the secret to a beautiful glowing complexion. When I wear makeup I always use this ontop of my cheekbones, bridge of the nose and cupid's bow. It's also great as an eyeshadow and there is so much product whilst so little is needed, that it will last a life time. It isn't too expensive either! It retails for about 20€ and can be purchased at www.feelunique.com.

Tämä hehkupuuteri on paras, sillä saa kauniin ja kuulaan meikin. Laitan tätä aina poskipäiden korkeimpaan kohtaan, nenän varteen ja amorinkaaren. Tämä toimii myös loistavana luomivärinä ja tuote on niin riittoisaa, että se kestää varmaan loppuelämän. Hintakaan ei ole paha - 20€  www.feelunique.com.

NARS Orgasm Blush
4.NARS - Orgasm Blush

When I'm doing a client's makeup this is usually the one and only blush I take with me, simply because it suits ALL skin tones (most) , ALL ages and ALL makeup looks. There is no duplicate for this, the shade is so unique and flattering on everybody. I recently bought this for my mother and she absolutely loved it too. This is the blush that I use on almost all my makeup looks. It retails for 30€ and can be bought at www.narscosmetics.eu.

Meikkauksia tehdessäni, tämä on yleensä ainoa poskipuna joka tarttuu mukaan, sillä se yksinkertaisesti sopii suurimalle osalle ihon sävyistä, kaikille ikäluokille ja kaikkiin meikkauksiin. Sävy imartelee kaikkia ja toista samanlaista ei ole. Ostin tämän äidille lahjaksi äskettäin ja hänkin hullaantui siihen. Käytän tätä poskipunaa melkein aina. Hintaa tuotteella on noin 30€ ja sitä on saatavilla www.narscosmetics.eu.

MAC Prolongwear concealer nc15
5. MAC - Prolongwear Concealer

No words needed. Simply the best undereye concealer there is. All concealers will crease under there if you've got fine lines or wrinkles but this does it a lot less than the rest. For so long I have tried to find a concealer as good as this, but there just isn't one. It also has the perfect amount of coverage which can be built up to your liking. It retails for about 20€ at MAC.

Tuote ei kaipaa kummempia selityksiä, sillä tämä peiteväri on yksinkertaisesti paras silmänalusille. Kaikki peitevärit "kakkuuntuvat" ja juuttuvat juonteisiin, mutta MACin Prolongear Concealer tekee sitä vähiten. Olen pitkään etsinyt vastaavaa tuotetta, mutta sellaista ei ole olemassa. Peittävyys on täydellinen ja sitä voi säädellä käyttämällä vähemmän tai lisäämällä tuotetta. Hintaa on noin 20€ ja Helsingin ja Turun Stocka ovat ainoat jälleenmyyjät Suomessa.

MAC Pressed Blot Powder
6. MAC - Pressed Blot Powder

I use this to set my foundation and concealer. My makeup will last all day and it doesn't add any coverage so you're not left with a cake face. Great stuff! It retails for about 25€ and can be purchased at MAC counters or stores.

Kiinnittämällä meikkivoide ja peiteväri tällä puuterilla se pysyy koko päivän. Tuote ei lisää peittävyyttä, joten "kakkuuntumisen" vaaraa ei ole. Loistavaa! Hinta on noin 25€ ja tuotetta myydään Helsingin ja Turun Stockalla.

Benefit Hoola Bronzer7. Benefit - Hoola Bronzer

This is also one of those products I'll always bring with me if I'm doing a client's makeup, simply because it's suitable for most skin tones and types. I use this to contour and sculpt the face. I use it on myself whether I'm as white as paper or super tanned, works great either way. Since this is a more neutral and cooler toned colour I wouldn't use it as an all over bronzer for a sunkissed look. This retails for about 30€ and can be purchased at www.lookfantastic.com.

Tämä on myös yksi niistä tuotteista, jotka otan mukaani kun teen meikkauksia. Se sopii myös suuremmalle osalle ihon sävyjä. Käytän tätä aurinkopuuteria varjostuksien tekemiseen riippumatta siitä olenko ruskettunut tai en - lopputulos on yhtä hyvä. Sävyltään tämä on neutraali ja viileä, joten en käyttäisi tätä aurinkopuuterina. Hinta on n. 30€ www.lookfantastic.com.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
8. Urban Decay - Eyeshadow Primer Potion in Original

This is the best eyeshadow primer there is. It makes your eyeshadow last all night and best of all, makes it super easy to blend, as if you were wearing a layer of eyeshadow or powder to begin with. For example, I could use just one dark color and it would be easy to blend it out. This retails for about 20€ and can be purchased at www.beautybay.com.

Tämä on täydellinen luomivärin pohjustusvoide, sillä se pitää luomivärin kuosissaan koko illan ja parasta on, että se tekee häivytyksestä superhelppoa. Voisin esimerkiksi käyttää vain yhtä tummaa luomiväriä ja häivyttäminen olisi helppoa. Hinta n. 20€ www.beautybay.com.

Urban Decay 247 Glide-on Eye Pencil in Perversion
9. Urban Decay - 24/7 Glide-on Eye Pencil in Perversion

I use this eyeliner for lining the waterline. The truth is that there is no eyeliner that will stay on there all day because it's such a moist area. However, this by far is the most blackest and most long lasting one I've found. I don't think I'll ever use anything else on my waterline. This retails for about 20€ and can be purchased at www.beautybay.com.

Käytän tätä kynää silmän sisärajaukseen. Totuus on, että mikään sisärajausväri ei pysy paikoillaan kokonaista päivää, koska se on niin kostea alue. Tämä on kuitenki pitkäkestoisin ja tummin musta rajausväri mitä olen löytänyt. En taida enää ikinä käyttää muita tuotteita sisärajaukseen. Hinta n. 20€ www.beautybay.com.

NYX Butter Gloss Maple Blondie 7. NYX - Butter Gloss in Maple Blondie

This shade of pink is that perfect shade of baby pink that everyone needs. It's not too blue based nor too coral toned - it's perfect! Not to mention how amazing the formula and color pay off in these affordable lipglosses are. So inexpensive too! Costs ~5€ and can be bought at www.ebay.com or www.amazon.com.

Tämä on se täydellinen baby pink -sävy jonka jokaisen tulisi omistaa. Väri ei ole liian sinipohjainen tai liian koralli - se on täydellinen. Puhumattakaan miten fantastinen näiden huulikiiltojen koostumus ja pigmentti on.  Mikä parasta - hinta on vajaa 5€! Tilaan näitä tai NYXiä www.ebay.com tai www.amazon.com.

10 comments:

 1. Äää ihania kaikki! :D Pitääkin jollain seuraavalla ulkomaanreissulla hamstrata kosmetiikkaa kotiin... varsinkin toi UD:n Naked-paletti on ihan must-have!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin mäkin teen aina :D ja joo todellakin on, kannattaa hommata!

   Delete
 2. Just annoin naked paletin pikkusiskolle, koska en tykkänyt siitä yhtään. Jotenki tota ja kaikkia nakedei ollaan kehuttu niin paljon ajattelin toi olis sen arvoinen tykkään enemmän siitä kakkosesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi :( Mä en taas erikoisemmin pidä kakkosesta tai kolmosesta

   Delete
 3. Puuterin hankinta olisi taas edessä, ja olin ajatellut ostaa MAC:n läpinäkyvän/värittömän irtopuuterin, koska sellainen on ollut tähänkin asti, ja on ollut hyvä. Ostin alun perin irtopuuterin, koska halusin välttää juuri kasvojen "kakkuuntumisen". Irtopuuterin kanssa on kuitenkin se ongelma, että kun kuljetan sitä aina mukana, se "räjähtelee" aina välillä ja tuntuu loppuvan ennen aikojaan... ehkä olen käyttänyt/käsitellyt sitä jotenkin väärin. Tämän perusteella ostankin seuraavaksi siis kompaktin :)

  www.thewildethings.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla! ja joo haha irtopuuteri ja sen kuljettaminen ympäriinsä ei oikein mene käsikädessä... Pidän irtopuuterit aina vaan meikkipöydällä ja kompaktit mukana :)

   Delete
 4. Hei! Voisitko tehdä postauksen käyttämistäsi nettikaupoista? Oletko tilannut näisä: beautyjoint.com ja cherryculture.com? Haluaisin tilata tuolta mm sitä Nyxia, mutta haluaisin kuulla kokemuksia ko lafkoista ensin... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, toki! :) En ole tilannut suoraan beautyjointista, mutta olen tilannut heiltä amazonista ja toimitus ja palvelu on ollu 10+. Olen kuullut noista molemmista firmoista vaan hyvää ja mitä vilkasin äsken, hinnatkin ovat kohdallaan! Voisin tilata heiltä seuraavaksi.

   Delete
 5. Olisiko mahdollista saada postausta meikkipohjasta ja tutoriaalia aiheesta?:) Yritin kaivaa vanhoista postauksista, mutta en löytänyt. Sulla on niin huippuvinkkejä, että varmasti sulla olisi tälläkin saralla paljon jaettavaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Tälläinen postaus on tulossa :) ("Flawless Face Makeup" -tägin alta löytyy pari postausta, joissa puhun meikkipohjasta yms.)

   Delete

Please leave a comment. I'd love to hear what you think, receive suggestions, or answer any questions.